tiistai 18. syyskuuta 2018

Fashion Monster

Sanoin edellisessä postauksessa jotain sen suuntaista että laittaisin kaikki hiljaiselon aikana tehdyt jutut yhteen postaukseen. Muuuutta niitä näyttäisi olevan sen verran että jaetaan vähän.

Tästä tekeleestä tykkään sen verran kovasti että se saa kokonaan oman artikkelin!
Huomasin yhdessä vaiheessa että tykkään baseball-tyyppisistä takeista, joten halusin kovasti kokeilla tehdä sellaisen itse. Kankaat olin hankkinut pienen kangasliikkeen loppuun myynnistä (luulin tehneeni siitä tänne postauksen, mutta näköjään en). Harmi että kuulin liikkeestä vasta loppuunmyynnin kautta. No tässä saaliini:
Koska en harrasta kunnon kaavoja, otin mallia jo omistamastani takista. Tässä vielä vähän kesken:
Eniten päänvaivaa aiheutti selkämys, koska pitäähän sinne jotain laittaa, mutta mitä?! Halusin aplikoida, joten yritin olla suunnittelematta mitään kauhean yksityiskohtaista. Sitten kuunnellessani ommellessa musiikkia spotifysta tuli Kyary Pamyu Pamyun biisi Fashion Monster ja se oli siinä.

Aplikointi oli tästä eniten aikaa vievä osuus, mutta ehdottomasti sen arvoinen, tuli oikein siisti.


Laitoin tuohon tosiaan vuorikankaan, koska päällikangas ei ollut kovin paksu. Joo ja tästä tuli vähän ehkä turhankin iso. Hihat varsinkin on liian pitkät, mutta siitä huolimatta olen käyttänyt tätä PALJON ja tykännyt valtavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti