maanantai 17. syyskuuta 2018

Heipä hei!

Ja hyvää huomenta!

Edellisestä kirjoituksesta on jo aika kauan, mutta nyt tuntuu että olisi hyvä aika tulla takaisin. Olen juuri muuttanut Kouvolasta Jyväskylään ja aloittanut koulutuksen nimeltä Tekstiilin ja muodin kiertotaloustuotteiden suunnittelu ja valmistus. 

Huh, aika pitkä nimi, mutta kertoo oleellisen ja yksinkertaistettuna olen sukulaisille sanonut tekeväni vaatteita kierrätysmateriaaleista. Koulussa tosin ollaan jo ehditty käydä läpi että teknisesti ottaen tämä ei aivan pidä paikkaansa, sillä ollakseen kierrätettyä materiaali on täytynyt laskea jossain vaiheessa jätteeksi. No en nyt rupea pohtimaan kierrätyksen ja muiden sen suuntaisten termien merkityksiä, vaan näytän mitä olen tähän mennessä saanut aikaa.

Ensimmäinen työmme oli tuunata koulun paitoja, jotka vanhentuneen printin takia eivät enää kelvanneet jakoon.Käytössä oli myös kankaiden näytepaloja, joita käytin tuossa ensimmäisessä.

Koulun tiimoilta tulee siis varmasti tehtyä kaikenlaista jännää, josta aijon raportoida tänne! Seuraavassa postauksessa aijon kuitenkin näyttää vähän mitä on tullut tehtyä tässä hiljaiselon aikana, sain mm. sen hidastöisen Star Wars kaulaliinan vihdoin valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti